Betöltendő állások

Készen állsz egy új munkahelyre? Tekintsd meg aktuális betöltendő állásainkat, melyeket üzleti terület és ország szerint szűrhhetsz. Amennyiben jelenleg nem találsz magadnak megfelelő állást, térj vissza később, hisz folyamatosan frissítjük ajánlatainkat, vagy küldd el előzetes jelentkezésed.

Legjobb munkahely elismerés

Folyamatosan a világ legjobb munkahelyei között tartanak számon bennünket, termékeink pedig nagy elismerésnek örvendenek annak köszönhetően, hogy innovatív tervezésük és hosszú távú hatásuk révén gazdagítják a társadalmat.

Önkéntesség

Minden munkatársunkat arra ösztönözzük, hogy vegyen részt a közösségi tevékenységekben – legyen szó otthonok építéséről a rászorulók számára vagy biztonságosabb játszóterek létrehozásáról. Tudd meg, mi mindent teszünk még világszerte a környezetünkben.

„Ha nagy felelősségre vágysz, itt megkapod. Egyszerűen csak végezd tökéletesen a munkád, és kérj is belőle. A Hilti legtehetségesebb emberei számos beosztást kipróbáltak már különböző országokban. Itt tényleg bármibe belekezdhetsz, ami csak érdekel.”

Candice Mellier, globális gyakornok, Liechtenstein