Kezdd nálunk a karriered

Amennyiben diák vagy, graduális vagy posztgraduális képzésben veszel részt, vagy éppen most fejezted be tanulmánaidat, és továbbra is hajt a tanulási vágy, lehet, hogy éppen Te vagy az, aki továbbviheti a Hilti hírnevét.

 

Jutalmazási rendszerünk révén, valamint az üzlet előremozdításának lehetőségei mentén vállalatunk a karrierépítés és a gyors szakmai előmenetel tökéletes helyszíne.

Pályakezdő vagy?

Amennyiben karriered egy izgalmas munkahelyen szeretnéd kezdeni, ahol már első perctől felelősségteljes feladatot kapsz, erre a célra nem is találsz dinamikusabb és haladóbb szellemiségű helyet a Hiltinél. Tégy bizonyságot elhivatottságodról, bátorságodról, szenvedélyedről és kíváncsiságodról, cserébe mi minden lehetőséget megadunk  ahhoz, hogy megmutathasd, mire vagyképes.

Globális szintű felsővezetői beosztásra vágysz?

A Hilti "Outperformer" - globális menedzsment képzési - programja egyedülálló lehetőség, melyet kár lenne kihagynod. Nemzetközi megbízások, IMD üzleti iskola, életre szóló tapasztalatokat jelentő projektek, valamint rátermettséged bizonyítása a felsővezetők előtt... mindezek arra hivatottak, hogy felkészítsenek egy globális vezetői karrierre.

Diák vagy?

Indítsd el velünk karriered  még egyetemi tanulmányaid alatt – vegyél részt akár egy szakmai gyakorlaton, akár egy disszertációírási vagy munka+tanulási programban. Amennyiben kiváló képességű és ambiciózus vagy, e fantasztikus lehetőség révén az elsajátított tudást tanulményaid befelyeztével a valódi üzleti életben is kamatoztathatod a Hiltinél.