Diákoknak szóló lehetőségek

Biztosítsd be az előnyöd, dolgozz már az egyetem/főiskola alatt!

Mi szilárdan hiszünk a fiatal tehetségek gondozásában, ezért számos lehetőséget kínálunk arra, hogy elindítsd karriered még egyetemi/főiskolai tanulmányaid idején.

• Amennyiben mérnöki, üzleti vagy más idevágó szakon tanulsz, részt vehetsz nálunk egy néhány hónapos szakmai gyakorlaton, vagy dolgozhatsz vállalatunknál a disszertációírás alatt. Ezt a két lehetőséget akár ötvözheted is.

• Ha a Unitech International keretében mérnökhallgató vagy, dönthetsz úgy, hogy programod kereskedelmi szemesztere alatt a Hiltinél dolgozz. Ha kiváló informatikus hallgató vagy, részt vehetsz a Hilti Ösztöndíjprogramjában, mely a Hiltinél végzett nemzetközi projektmunkát a Liechtensteini Egyetem mesterképzőjével kapcsolja össze.

Olvass tovább, hogy többet tudhass meg ezekről a hihetetlen lehetőségekről.

Dolgozz vagy tanulj nálunk

Itt a lehetőség, hogy az egyetemen/főiskolán elsajátított tudásod, illetve képességeid és ambíciód a valódi üzleti életben kamatoztathasd. Ennek két módja van:

• Szakmai gyakorlat – Dolgozz nálunk gyakornokként, és vegyél részt igazi projektekben a marketing, mérnökség, kutatás+fejlesztés, gyártás, informatika, logisztika, HR, pénzügy területén.

• Disszertációírás – Írjd meg disszertációdat egy izgalmas, új kérdésekre választ kereső témában, mely rád és ránk nézve egyaránt hasznos.

Ideális számunkra ha mérnöki (építőmérnök, gépészmérnöki, szerkezetépítő), marketing vagy általános üzleti, műszaki-menedzseri tanulmányokat folytatsz, ugyanakkor nyitottak vagyunk más területekre is.  Bizonyára kiváló tanulmányi eredményeket érsz el, mi azonban elsősorban rád, vagyis a személyiségedre vagyunk kíváncsiak. Mutasd meg, mennyire vagy lelkes, lendületes, elhivatott és bátor, mi pedig egy olyan lehetőséggel rukkolunk elő, amely segít jobban megismernünk egymást.

Kíváncsiak vagyunk ötleteidre, viszonzásul felbecsülhetetlen tapasztalatot kínálunk számodra egy egyedülálló vállalati kultúra keretében. Együttműködésünk során kiderül, hogy van-e bennünk annyi közös, hogy a jövőben talán együtt dolgozzunk.

A szakmai gyakorlatra való jelentkezéshez lépj az álláslehetőségek oldalra [hivatkozás], és szűkítsd a keresést a diákoknak szóló állásokra. Egyszerre több állásra is jelentkezhetsz. Ha pedig pillanatnyilag nem találsz  megfelelő állást, küldd be előzetes jelentkezésedet [hivatkozás], és majd meglátjuk, mit tehetünk.

Unitech International

Válaszd a a Hiltit, hogy mérnöki tanulmányaid során előnyt szerezz

Amennyiben a Unitech International keretében tanulsz, örömmel vesszük, ha a Hiltit választod a gyakorlati képzés szemeszterében. A legkiválóbb mérnökök új generációjának bevonása az egyik módja annak, ahogyan egy szebb jövő építésén dolgozunk.

Az Unitech International egy olyan egyéves cserediák program tehetséges mérnökhallgatók számára, amely a Hilti és a zürichi Svájci Szövetségi Technológiai Intézet közös megállapodása révén jött létre, így büszke alapító partnerei vagyunk ennek a mára már multinacionálissá váló programnak.

A világ egyik leginnovatívabb vállalatai egyikeként a  Hilti egyedi termékeinek és a csúcstechnológiájú tervezésnek köszönheti hírnevét , így kiváló lehetőség arra, hogy elmélyíthesd műszaki tudásod, miközben megismerheted az üzleti globalizáció kihívásait. Ez ugyanakkor egy gyors ritmusú, kiemelkedő teljesítményt igénylő, interkulturális munkahely. A nálunk eltöltött hat hónapnak köszönhetően karriered irigylésre méltó lökést kap.

Érdeklődj az egyetemen a Hiltinél végezhető munkáról.

Hilti Ösztöndíjprogram

Fejlődj munkád és tanulmányaid során az informatika területén

A Hilti Ösztöndíjprogram egy egyszemeszteres munka+tanulás program kiváló teljesítményű informatikus hallgatók számára. Ez a Hiltinél való gyakorlati képzés és a Liechtensteini Egyetem felsőfokú képzésében való részvétel ötvözése.

A Hiltinél töltött idő alatt egy nemzetközi projektcsapat megbecsült tagjaként fogsz dolgozni olyan innovatív témakörökben, amilyen például a felhő és memória alapú számítástechnika vagy a mobilalkalmazások fejlesztése. Ugyanakkor megismerheted a csúcsminőségű technológiát, és új ötletekkel szolgálhatsz a jövőbeni Hilti fejlesztésekhez, mint amilyenek például legújabb tartalom- és ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszereink.

A Hilti Ösztöndíjprogram keretében nyert tapasztalatok valódi előnyt jelentenek majd karriered során, ugyanakkor a Liechtensteini Egyetem üzleti folyamatmenedzsment mesterképzőjén (10 ECTS) is részt vehetsz.

Amennyiben jelentkezni szeretnél a programra, vagy további kérdéseid lennének, kérjük, vedd fel a kapcsolatot Jannal vagy Nadjával az alábbi elérhetőségeken:

 

Prof Dr. Jan vom Brocke

Elnök, Hilti üzleti folyamatmenedzsment

Tel +423 265 13 00 I E-mail cim: hilti-fellowship@uni.li

 

Nadja Albiez

HR menedzser, Hilti gyakornoki program

Tel +423 234 27 93 I E-mail cim: nadja.albiez@hilti.com

Tudj meg többet