Állások pályakezdőknek

Nemrégiben fejezted be tanulmányaid? Végzős hallgató vagy? Vagy már elhelyezkedtél valahol, de nagyobb kihívást jelentő és több jutalmat kínáló állást szeretnél?

Esetleg nemzetközi lehetőségek iránt érdeklődsz? Megismernéd a felsővezetés kihívásait? Kiemelkedő teljesítményeket érsz el? Szeretsz gyors ritmusban dolgozni napi szinten?

Dinamikus és fiatal szakembereket keresünk, akik csatlakoznának kiválóan teljesítő csapatunkhoz.

Kivételes munkakultúra a mienk, ahol arra biztatunk mindenkit, hogy ne fogadják el a dolgokat úgy, ahogy vannak, és álljanak elő ötleteikkel.

Ha mindebben magadra ismersz, a Hiltinél megtalálhatod azt a karrierindító állást, melyre mindig is vágytál.

„Nincs értékesítői hátterem, első állásbörzémen viszont azt láttam, hogy szóba se állnak az emberrel, ha nincs megfelelő tapasztalata. A Hiltinél azonban nagyon nyitottnak mutatkoztak, rám voltak kíváncsiak, és nem arra, hogy mi a végzettségem.”

Andreas projektmenedzser, globális logisztika

Lehetőségek a vállalaton belül

A Hiltinél különböző végzettségű, ám azonos gondolkodásmódú emberekből álló csapat tagja leszel, mi pedig biztosítjuk azt a képzést, amely egy izgalmas és sokszínű karrierhez szükséges.

Pályakezdőink nagy része az ügyfél-kapcsolattartás területén kezd dolgozni, mivel ez a legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy megismerhessék a vállalat működését. Ugyanakkor ez nagyszerű lehetőség arra is, hogy megmutathasd nekünk (és saját magadnak is), mire képes.

 Teljesíts folyamatosan kiválóan, és mi minden lehetőséget biztosítani fogunk, hogy fejleszthesd készségeid és tágíthasd munkaköröd. Amennyiben készen állsz egy új kihívásra, tudásod a többi üzleti területen is alkalmazhatod, akár egy másik beosztásban, akár a világ egy másik pontján.

 Az értékesítési, mérnöki karrier mellett, következő lépcsőfok lehet a marketing vagy pénzügy, a logisztika vagy a kutatás. Beválaszthatnak a felsővezetésbe, vagy átkerülhetsz egy műszaki jellegű beosztásba. Bármilyen utat is válassz, az első perctől felelősségteljes feladatokat kapsz majd, ugyanakkor biztosítjuk számodra a karrierépítéshez szükséges összes képzést és támogatást.

Nem a megszokott értékesítői állás

Az értékesítő a Hiltinél tanácsadói értékesítést jelent a szó legszakmaibb értelmében. Új kapcsolatokat teremtesz majd az erre fogékony ügyfelekkel, és megszilárdítod a kapcsolatot a meglévőkkel. Legtöbbjük már ismeri termékeinket, bízik bennük, és igényli őket.

Ez izgalmas, gyakorlati jellegű munka, melynek során néhány igazán inspiráló projekten is dolgozhatsz majd. Vannak projektjeink, amelyek során kiemelt jelentőségű felhőkarcolók, stadionok és vasutak épülnek, és vannak olyanok is, amelyek keretében nap mint nap azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük az egyszerű emberek életét. Számos termékünket például kifejezetten arra terveztük, hogy életeket mentsen és épületeket védjen tűz vagy földrengés esetén.

 

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy az értékesítési környezet neked való, megnyugodhatsz, hiszen a Hiltinél nincs hagyományos értelemben vett telefonos üzletkötés. Talán saját magad is meglepődsz majd - ez már sok munkatársunkkal előfordult. Vannak, akik pályakezdőként úgy tervezik, hogy hamarosan továbblépnek az területi képviselői beosztásból, majd végül mégis a maradás mellett döntenek, hiszen ez egy valóban élvezetes és eredményes munkaterület.

Legjobb értékesítési képviselőnk közül néhányan soha sem gondolták volna, hogy valaha az építőiparban fognak elhelyezkedni. Vannak, akik mérnöki vagy üzleti szakon végeztek, de vannak olyanok is, akik végzettségük szerint történelem- vagy angol tanárok azonban energiájuknak, bátorságuknak, éleselméjűségüknek és versenyszellemüknek köszönhetően kitűnően teljesítenek ebben a beosztásban. Sokszínű csapatunkban a siker a csapatmunkában és a képességekben rejlik, háttértől függetlenül.

Felkészítünk, kihívások elé állítunk és megjutalmazunk

A Hiltinél minden előnyét megtapasztalhatod majd annak, hogy miközben egy nagyvállalat része lehetsz, önállóan működtethetsz egy kisebb vállalkozást. Kezdettől fogva felelősségteljes feladatokat kapsz, és lehetőséged lesz a saját kezedbe venni a dolgokat.

A több körös interjúztatási folyamat során részed lesz egy ún. terepszemlében is, hogy betekintést nyerhess értékesítői csapatunk mindennapi munkájába. Ez majd mindent elmond munkatársaink rátermettségéről és ügyfeleink iránti elhivatottságáról.

Igen magasra tettük a mércét, képzéseinket is beleértve. Biztosítjuk számodra mindazt a szaktudást és infrastruktúrát, amelyre csak szükséged lehet ahhoz, hogy sikeres légy a munkádban – demokészlettel felszerelt gépkocsitól kezdve a legfrissebb CRM szoftverig.

A képzésre nagyrészt a munkavégzés során kerül majd sor, azonban mindenekelőtt megismerkedhetsz azzal, amit a Hilti név jelent (értékeinket, stratégiáinkat és vállalati kultúránkat), még mielőtt találkoznál ügyfeleinkkel és termékeinkkel. 

Kemény, eredményes munkáért cserébe a fizetésen felül számos ösztönzőt (inszentív), és minőségi képzést biztosítunk, ugyanakkor rendszeres időközönként személyes coaching/mentoring alkalmakat is biztosítunk saját fejlődésed, előremeneteled érdekében. 

Folyamatosan kiemelkedő eredményekkel, illetve csapatmunkával és elhivatottsággal gyorsan vezetői pozícióba kerülhetsz a Hilitnél. Értékesítési munkatársaink közül sokan húszas éveik közepe-vége felé már elérik első vezetői beosztásukat, és a vezetői pozícióink 80%-át belső jelöltek töltik be. 

Ugyanakkor igen mélyreható folyamat keretében értékeljük dolgozóinkat úgy, hogy a vállalat összes munkatársával évente közös megbeszélés keretében átbeszéljük a teljesítményt és a karrier utakat  Így megtaláljuk a lehetőségeket arra, hogy munkatársainkat különböző felelősségi körök, kultúrák és piaci kihívások közepette fejlesszük. Ezáltal tudjuk bővíteni készségtárad, táplálni ambíciód, és ajtót tudunk nyitni karriered előtt

Kiképezünk, kihívások elé állítunk, és megjutalmazunk

A Hiltinél egyedülálló módon képezzük és fejlesztjük munkatársainkat. Így jutalmazzuk őket állhatatos, kemény munkájukért és kiemelkedő teljesítményeikért.

Minden csapattag személyes coachingban részesül, és mindig nyitva áll az ajtó előtted, ha segítségre vagy tanácsra van szükséged. Ugyanakkor igen mélyreható folyamat keretében értékeljük dolgozóinkat úgy, hogy a vállalat összes munkatársával évente közös megbeszélés keretében átbeszéljük a teljesítményt és a karrier utakat  Így megtaláljuk a lehetőségeket arra, hogy munkatársainkat különböző felelősségi körök, kultúrák és piaci kihívások közepette fejlesszük. Ezáltal tudjuk bővíteni készségtárad, táplálni ambíciód, és ajtót tudunk nyitni karriered előtt.

Talán nehezen hihető, de tény, hogy vannak olyan kiválóan teljesítő munkatársaink, akik az értékesítői beosztásból a HR osztályra kerültek, vagy akár Hong Kongból, a pénzügyi osztályról átkerültek Franciaországba, marketinges beosztásba.

Elhivatottsággal, csapatmunkával és folyamatosan kiemelkedő eredményekkel nagyon gyorsan vezetői pozícióba kerülhetsz a Hiltinél. Értékesítő munkatársaink közül sokan húszas éveik közepe-vége felé már elérik első vezetői beosztásukat, és a vezetői pozícióink 80%-át belső jelöltek töltenek be. Íme egy bizonyíték arra, hogy mennyire értékeljük munkatársainkat.

Győződj meg arról, hogy mi vagyunk a legmegfelelőbbek

Amikor egy állásra jelentkezel a Hiltinél,  gyorsan megismered, hogy milyenek vagyunk valójában.

Az interjút követően gyors és őszinte visszajelzést adunk.

Bármilyen értékesítői, ügyfélkapcsolati, mérnöki, gyakornoki állásra való jelentkezésnél a kiválasztási folyamat során részed lesz egy ún. terepszemlében is, hogy betekintést nyerhetsz csapatunk mindennapi munkájába, illetve találkozhatsz és elbeszélgethetsz munkatársainkkal. Ez mindent elmond majd rátermettségükről és ügyfeleink iránti elhivatottságukról.

Ha jelentkezni szeretnél egy állásra, lépj be az állásajánlatok oldalra [link], és szűkítsd le a találatokat a pályakezdőknek szóló állásokra. Egyszerre több állásra is jelentkezhetsz. Ha pillanatnyilag nem találsz megfelelő állást, küldd be jelentkezésed [link], és majd meglátjuk, mit tehetünk.

Önkéntesség és társadalmi felelősségvállalás

A világ bármely részén, ahol tevékenységet folytatunk, partnerként tekintünk magunkra. A szebb jövő építése szellemiségének megfelelően arra törekszünk, hogy a helyi élet- és munkakörülmények tekintetében figyelemre méltó és fenntartható fejlődést biztosítsunk azáltal, hogy segítünk az embereknek abban, hogy magukon segíthessenek.

Ez a gondolkodásmód vállalatunk alapítója, Martin Hilti személyes elhivatottságában gyökerezik. Számára a társadalmi felelősségvállalás nem egy feladat vagy kötelesség, hanem a világ legtermészetesebb dolga.