GYIK

Amennyiben kérdéseid vannak egy meghirdetett állásra való jelentkezéssel kapcsolatban, itt talán megtalálhatod a választ.

Mi a helyzet az adatbiztonsággal?

Az összes információt, amit megosztasz magadról, szigorúan bizalmasan kezeljük, és kizárólag az állásra való jelentkezés céljából használjuk fel.

Mennyire aktuálisak a weboldalon feltüntetett állások?

Teljes mértékben aktuálisak. Amelyik állás fent van a weboldalon, az betöltendő, tehát nyugodtan jelentkezhetsz bármelyikre.

Mikor kapok választ?

A jelentkezést követően azonnal értesítünk e-mailben, hogy jelentkezésed beérkezett. Ezt követően szükségünk van néhány napra vagy néhány hétre jelentkezésed tüzetesebb átvizsgálásához. Eközben folyamatosan értesítünk majd az aktuális helyzetről.

Mi történik ezt követően?

Ellenőrizzük, hogy a beküldött anyag hiánytalan-e, és fontolóra vesszük motivációdat, illetve az állásra való megfelelőséged. Amennyiben a beküldött dokumentumok alapján úgy véljük, megfelelsz az állás követelményeinek, telefonos vagy személyes interjúra hívunk. Ha ez is jól megy, akkor tovább megyünk a kiválasztási folyamatban.

Milyen dokumentumokat kell csatolnom a jelentkezésemhez?

Kérjük, töltsd fel friss önéletrajzod, valamint egy rövid motivációs levelet is. Ebben írd le, miért érdekel az adott állás, illetve hogy miért tartod magat megfelelőnek az állás betöltésére. Amennyiben elérhető, kérjük, tölts fel referenciákat is, például az egyetemről, egy szakmai gyakorlatról vagy egy korábbi munkahelyedről.

Egyszerre több állásra is jelentkezhetek?

Igen. Ha két vagy több, képességeidnek megfelelő állást is találsz, egyszerre jelentkezhetsz mindegyikre. Egyszerűen csak kattints a ‘Jelentkezés most’ hivatkozásra az egyik álláslehetőségnél, majd töltsd fel önéletrajzod és motivációs leveled. Utóbbiban tüntesd fel, mely állások érdekelnek – a hivatkozási számokkal együtt, amennyiben elérhető –, és mi az összes megjelölt állásra figyelembe vesszük majd.

Hogyan jelentkezhetek egy állásra a Hiltinél?

Nálunk egyszerűen jelentkezhetsz bármelyik állásra, ráadásul online. Keress a betöltendő állások között a karrier weboldalunkon. Ha pillanatnyilag nem találsz megfelelő állást, nézz vissza később, hiszen vállalatunk fejlődésben van, és rendszeresen frissítjük ezeket az álláslehetőségeket. Amint megtaláltad azt az állást, amely megfelel érdeklődésednek és erősségeidnek, egyszerűen csak kattints a leírás alján található ‘Jelentkezés most’ hivatkozásra, és kövesd a lépéseket.