Különboző munkaköreink

Számos módon csatlakozhatsz barátságos és sokszínű csapatunkhoz, szakértelmedtől, erősségeidtől, érdeklődési körödtől és ambíciódtól függően. Alább találhatod fő üzleti területeinket, és további információkhoz juthatsz a különböző állásokról és lehetőségekről.

Értékesítői állások

Társaságkedvelő ember vagy? Amennyiben energikus, elkötelezett csapatjátékos vagy, aki szereti a versenyhelyzeteket, te lehetsz az, aki segít kiépíteni erős ügyfélkapcsolatainkat.

Mérnöki állások

Tehetséges vagy a műszaki dolgokban? Különféle mérnöki állásaink közül választva mérnök-tanácsadó lehetsz aki a kiemelt építőipari projektekért és az ügyfélkapcsolatért felel, részt vehetsz új szoftverek megalkotásában, vagy szabadalmaztatott termékek megalkotásán dolgozhatsz kutatás-fejlesztési innovációs központjainkban.

HR-es, pénzügyi és marketinges állások

Szívesen kitörnél a mindennapi rutinból? Irodai állásaink a vállalati innováció élvonalába helyeznek, ahol dinamikus kultúrával és gyors munkaritmussal szembesülhetsz, ugyanakkor beülhetsz a vezetői ülésbe is. 

Logisztikai állások

Szereted a logisztikai kihívásokat? Logisztikánk oly mértékben globális, mint sehol máshol – ráadásul a teljes ellátási lánc a mienk. Tökéletes hely az állások sokszínűségének megtapasztalására és a tágabb kép megismerésére.