Értékesítői állások

A Hiltihez csatlakozók közül legtöbben az értékesítés területén kezdik el karrierjüket. Ez a legjobb módja a vállalat megismerésének, hiszen sikerünk titka éppen az elkötelezett ügyfeleink megtartásában és az szoros ügyfélkapcsolatok kiépítésében rejlik.

Az értékesítés egy izgalmas, gyakorlati jellegű munka, mely során különböző méretű építőipari vállalatoknak bemutathatod a Hilti innovációit, megoldásait. Amellett, hogy munkád során hozzájárulhatsz a projektek biztonságosabbá és produktívabbá tételéhez,  számos építkezési projekt részese is lehetsz. Ezen projektek lehetnek kereskedelmi, környezetvédelmi, tudományos vagy sporttal kapcsolatos beruházások. Munkád során megismerkedhetsz a technika jelentős vívmányaival, és találkozni fogsz különféle emberekkel – a helyszíni építőmunkásoktól kezdve, építésvezetőkön, projektmenedzsereken át a vállalat vezetőkig.

Az értékesítési munka lehetőséget nyújt ara, hogy fejleszd karriered és kimagasló eredményeket érj el. Számos kolléga folytatja karrierjét az értékesítés területén, mivel a munka igen élvezetes, kézzelfogható eredményekkel, önállósággal és nagyfokú felelősséggel jár, már a belépés pillanatától  Amennyiben úgy döntesz, hogy újabb kihívások elé nézel, nálunk lehetőséged nyílik arra, hogy felfedezd az üzleti élet más területeit is.

Értékesítés, de nem úgy, ahogy elsőre gondolod

A mi üzleti modellünk egy professzionális tanácsadói-értékesítői modell. Nálunk nincs hagyományos telefonos üzletkötés.

Ez számodra azt jelenti, hogy új kapcsolatokat építesz és értékesítési lehetőségeket teremtesz az erre fogékony ügyfelekkel, valamint megszilárdítod a kapcsolatot a már meglévőkkel. Legtöbb ügyfelünk már ismeri termékeinket, bízik bennük, és igényli őket.  Munkád során bemutatod nekik az iparág néhány leginnovatívabb megoldását, eladásra kínálod számukra csúcsminőségű szoftverünket a Hilti nevét fémjelző szolgáltatásokkal és utógondozási lehetőségekkel együtt.

Számos csapattagunk csatlakozik úgy hozzánk, hogy korábban soha nem dolgoztak értékesítésben. Sőt, még csak el sem tudták magukat képzelni egy építkezéssel kapcsolatos munkahelyen. Energiájuknak, bátorságuknak, éleselméjűségüknek és versenyszellemüknek köszönhetően azonban kitűnően teljesítenek ebben a beosztásban. Sokszínű csapatunkban a siker a csapatmunkában és a képességekben rejlik, függetlenül attól milyen háttered van.

„Hogyan fogok én elektromos szerszámokat értékesíteni? Még egy lyukat sem fúrtam eddig életemben! Ezt gondoltam magamban, amikor csatlakoztam a Hiltihez, de ez egyáltalán nem erről szól. Hogy miről? Erősségeid fejlesztéséről és arról, hogy megjutalmaznak, ha igazán jól végzed a munkád.”

James O’Driscoll, ügyfélszolgálati munkatárs (Értékesítés)

Felkészítünk, kihívások elé állítunk és megjutalmazunk

A Hiltinél minden előnyét megtapasztalhatod majd annak, hogy miközben egy nagyvállalat része lehetsz, önállóan működtethetsz egy kisebb vállalkozást. Kezdettől fogva felelősségteljes feladatokat kapsz, és lehetőséged lesz a saját kezedbe venni a dolgokat.

A több körös interjúztatási folyamat során részed lesz egy ún. terepszemlében is, hogy betekintést nyerhess értékesítői csapatunk mindennapi munkájába. Ez majd mindent elmond munkatársaink rátermettségéről és ügyfeleink iránti elhivatottságáról.

Igen magasra tettük a mércét, képzéseinket is beleértve. Biztosítjuk számodra mindazt a szaktudást és infrastruktúrát, amelyre csak szükséged lehet ahhoz, hogy sikeres légy a munkádban – demokészlettel felszerelt gépkocsitól kezdve a legfrissebb CRM szoftverig.

A képzésre nagyrészt a munkavégzés során kerül majd sor, azonban mindenekelőtt megismerkedhetsz azzal, amit a Hilti név jelent (értékeinket, stratégiáinkat és vállalati kultúránkat), még mielőtt találkoznál ügyfeleinkkel és termékeinkkel. 

Kemény, eredményes munkáért cserébe a fizetésen felül számos ösztönzőt (inszentív), és minőségi képzést biztosítunk, ugyanakkor rendszeres időközönként személyes coaching/mentoring alkalmakat is biztosítunk saját fejlődésed, előremeneteled érdekében. 

Folyamatosan kiemelkedő eredményekkel, illetve csapatmunkával és elhivatottsággal gyorsan vezetői pozícióba kerülhetsz a Hilitnél. Értékesítési munkatársaink közül sokan húszas éveik közepe-vége felé már elérik első vezetői beosztásukat, és a vezetői pozícióink 80%-át belső jelöltek töltik be. 

Ugyanakkor igen mélyreható folyamat keretében értékeljük dolgozóinkat úgy, hogy a vállalat összes munkatársával évente közös megbeszélés keretében átbeszéljük a teljesítményt és a karrier utakat  Így megtaláljuk a lehetőségeket arra, hogy munkatársainkat különböző felelősségi körök, kultúrák és piaci kihívások közepette fejlesszük. Ezáltal tudjuk bővíteni készségtárad, táplálni ambíciód, és ajtót tudunk nyitni karriered előtt

Különleges ügyfélkapcsolatok építése különböző beosztásokban

Értékesítési csapatunk tagjaként Te pontosan ez leszel: egy kiváló csapat tagja. Értékesítési modellünk teljes mértékben a csapatmunkára épül, és részben éppen ettől válik ez a munka annyira élvezetessé és gyümölcsözővé.

Az értékesítésben három fő munkakört kínálunk: dolgozhatsz értékesítőként az ügyfelekkel az építkezésen; megoldásokat találhatsz a helyi ügyfelek számára egy Hilti Centerben; vagy ügyfélszolgálati munkatársként szaktanácsadást végezhetsz.

Alább e három fontos beosztás bővebb leírását találod.

Értékesítő

• Ez egy tanácsadói-értékesítői beosztás, ahol azokkal az építőipari szakemberekkel való kapcsolatainkra építhetsz, akik a legjobb minőségű termékeket igénylik egy olyan márkanévtől, amelyet ismernek és amelyben megbíznak.

• Rendelkezni fogsz saját - az építkezéseket és beruházási projektekben dolgozó, ingatlanfejlesztőkből és kereskedelmi szakértőkből álló - ügyfélcsoporttal.

• Nagyfokú önállósággal rendelkezel majd, saját időbeosztásban dolgozhatsz a terepen az ügyfelekkel.

• Egy személygépkocsi és a legfrissebb technológia áll majd rendelkezésedre a termékek bemutatásához, és megbízunk Benned hogy eredményeket fogsz felmutatni munkádban.

• Egy szűkebb kereskedelmi területen, például a szerkezetépítők vagy az épületgépészet terén kell majd értékesítői munkát végezned, ahol gyorsan szakértőjévé válsz majd az idetartozó termékeknek és alkalmazásoknak.

• Minden lehetőséged meglesz arra, hogy építsd karriered, hiszen munkaköröd folyamatosan bővül majd az újabb és újabb piacra dobott termékek révén. Évente 60 különböző szerszámot, szolgáltatást és szoftvermegoldást dobunk piacra, így állandóan valami újat kell majd tanulnod.

• Erős elhivatottsággal, kitűnő teljesítménnyel és sikerorientáltsággal gyorsan előbbre léphetsz, és fejlesztheted karriered.

Tekintsd meg értékesítői állásainkat

 

Hilti Center képviselő

• Ebben a beosztásban egy Hilti Centerben végzel majd kiskereskedelmi munkát, kiszolgálva - saját üzemeltetésű boltunka - betérő ügyfeleket, akiknek általában azonnal szükségük van a termékekre. Mindez történhet kis és nagy léptékben is attól függően, hogy fejlesztők vagy építőipari vállalatok munkatársai térnek be Centerünkbe.

• Teljes mértékben a felelősséged lesz a Hilti Center működtetése, ami azt jelenti, hogy rugalmasan és szabadon hozhatsz döntéseket. Saját belátásod szerint tarthatsz majd nyilvános workshopokat, nyílt napokat, illetve más, az értékesítést elősegítő ötletekkel is kiállhatsz az ügyfelek elé.

• Ismerni fogod legtöbb termékeinket, és ez az előny számos karrierlehetőséget nyit majd meg számodra a jövőben. Amennyiben pedig bármilyen segítségre lenne szükséged egy adott termékcsaláddal kapcsolatban, mindig számíthatsz csapatod támogatására.

• Ez a beosztásunk nagyon közel áll ahhoz a mentalitáshoz, mintha a saját vállalkozásodat vezetnéd, ezért szükséged lesz vállalkozói szemléletmódra, a proaktív megközelítésnek pedig meg lesz a maga jutalma.

Tekintsd meg Hilti Center képviselői állásainkat

Ügyfélszolgálati munkatárs

• Ebben a beosztásban megbízható Hilti képviselőként mind a kis-, mind pedig a nagyvállalkozások ügyfeleiről kell majd gondoskodnod, számos területen Feladatod lesz, hogy minden olyan információt biztosíts betelefonáló ügyfeleink számára, amely munkájukhoz szükgéses, illetve az ügyfelekkel barátságos, személyes viszonyt ápolj.

• A beérkező hívások kapcsán előfordulhat, hogy ügyfeleink technikai tanácsadást kérnek egy adott termékkel, vagy az építkezésen tapasztalt problémával kapcsolatban. E feladat ellátásához alapos képzést biztosítunk, hogy magabiztosan válaszolj ügyfeleink igényeire és hatékony tanácsot adhass.

• Emellett a beérkező hívások kapcsán kezdeményezni fogod majd az értékesítési aktivitásokat, hogy ügyfeleink megismerhessék új termékeinket és promócióinkat. Lehetőséget biztosítunk, hogy a alkalmanként az építkezésekre is ellátogathass, valamint hogy személyesen is találkozhass az ügyfelekkel. 

• Ez a munka bizalmas kapcsolataink táplálásáról, illetve arról szól, hogy termék és alkalmazástechnikai ismereted segítségével hogyan tudsz megoldást találni az ügyfelek igényeire.

Tekintsd meg ügyfélszolgálati munkatársi állásainkat