Logisztikai állások

Amennyiben a globális logisztikában és ellátásilánc-menedzsmentben szeretnéd kibontakoztatni tehetséged, nem is találhatsz erre a Hiltinél izgalmasabb, változatosabb és progresszívabb vállalatot.

Logisztikai működésünk speciális, mivel a mi kezünkben van a teljes ellátási lánc, és ez szinte egyedülálló egy akkora vállalat esetében, mint a mienk.

 

Ez azt jelenti, hogy a kirakós bármely darabjával találkozhatsz. Sőt mi több, kifejezetten arra biztatunk, hogy próbáld ki magad különböző funkciókban, mivel így átfogóbb képet kaphatsz logisztikai folyamatainkról, és a dinamikusabb, stratégiai szempontból megfontoltabb hozzáállás már karriered elejétől hasznodra válik majd. Ugyanakkor arra is lehetőséget kapsz, hogy hatással légy módszereinkre. Munkahelyi kultuánkat a nyitott ajtók jellemzik, hiszen mindig szívesen látjuk az új ötleteket, így nagyszerű helyzetben leszel ahhoz, hogy segíts üzletünk formálásában, és kézjegyed rajta hagyd vállalatunk működésén.

Egyedülállóan sokszínű, szerteágazó és stratégiai

Logisztikai csapatunk tagjaként munkád kihívásokkal teli és dinamikus lesz, az elsődleges fókusz pedig a kivételes ügyfélkiszolgáláson van. Bármilyen beosztásban is dolgozzo munkád első perctől felelősségteljes lesz, ahol átveheted a kezdeményezést és önállóan dolgozhatsz – legyen szó akár problémamegoldásról, akár egy folyamat leegyszerűsítéséről.

Logisztikai és az ellátási lánccal kapcsolatos feladataink három fő területre oszlanak, és előfordulhat, hogy mindháromban dolgozni fogsz.

• Anyagok – Ide tartozik a legjobb minőségű és ár-érték arányú nyersanyagok felkutatása és megvásárlása, valamint a termékek előállításának megtervezése a globális arányokat és árakat figyelembe véve. További feladat a készletek optimalizálása, valamint az értékesítési és marketing csapatokkal való együttműködés a készletek eladásának nyomon követése és a jövőbeni igények előrejelzése érdekében.

• Szállítás – Nemzetközi szállítási hálózatunkat kezeli annak érdekében, hogy az anyagok és termékek célba elérjenek, ugyanakkor állandó készenlétet is jelent, hiszen azonnal reagálni kell a sürgős megrendelésekre és az összetett szállítási kérésekre.

• Raktározás – A terek hatékony kihasználásáról és az egyidejű folyamatok összehangolásáról szól a forgó készletek tárolása, megszervezése és útnak indítása érdekében – mindezt egy erőteljesen globális léptékben.

A képességfejlesztés számos lehetőségének köszönhetően a Hilti logisztikai részlege lüktető és jutalmazó légkörével tökéletes helyszíne a karrierépítésnek.  Mutasd meg, mit tudsz, és lehetőséget kapsz arra, hogy piaci rést jelentő területekre szakosodj, csapatokat irányíts, új területeken dolgozz és hogy alkalmanként újraértelmezd munkaköröd.

„Egyedi lehetőséget biztosítunk arra, hogy munkatársaink megtapasztalják az ellátási lánc összes funkcióját – és mindezt akár a tengerentúlon. Arra biztatjuk csapatainkat, hogy ne fogadják el a dolgokat úgy, ahogy vannak. Ha egy folyamatot egyszerűbben is meg tudnak oldani, tegyék meg, és mutassák meg nekünk is.”

Fabrice, a globális logisztikai szolgáltatások vezetője

Segítünk kitalálni, összehangolni és beindítani karriered

Elvárásaink magasak ugyan, ehhez azonban a legjobb képzési lehetőségeket biztosítjuk. Megadjuk mindazt a szaktudást és támogatást, melyre szükséged lesz ahhoz, hogy sikereket érj el beosztásodban, személyes coaching/mentoring alkalmakat szervezünk, és gondoskodunk előmeneteledről.

Munkatársainkat igen mélyreható folyamat keretében értékeljük úgy, hogy a vállalat összes munkatársával évente közös megbeszélés keretében átbeszéljük a teljesítményt és a karrier utakat.  Így megtaláljuk a lehetőségeket arra, hogy munkatársainkat különböző felelősségi körök, kultúrák és piaci kihívások közepette fejlesszük. Ezáltal tudjuk bővíteni készségtárad, táplálni ambíciód, és ajtót tudunk nyitni karriered előtt.

Kitűnően teljesítő munkatársaink nagyon gyorsan vezetői pozícióba kerülnek a Hilitnél, és a vezetői pozíciók 80%-át belső jelöltek töltik be.  Mi bizonyíthatná ennél jobban azt, hogy milyen nagyra értékeljük munkatársainkat?