Munkavégzés a gyártásban

A Hiltinél végzett gyártás a cég tevékenységének lenyűgöző része, ahol a legkorszerűbb termelési újítások élvonalában találod magad. Itt a legötletesebb, legköltség- és -időhatékonyabb módokon kelnek életre a kategóriájukban legjobb termékek.
 
Célunk fenntartható értéket teremteni azzal, hogy támogatjuk területünkön a Hilti piacvezető pozícióját. Mindezt úttörő gyártási technológiák kifejlesztésével és tesztelésével érjük el, így biztosítjuk a termékek elérhetőségét, a legrövidebb bevezetési időt, valamint a valóban testre szabott termékek gyártását.

 

Ez egy izgalmas lehetőség az ötletek tényleges megvalósításához, hiszen a fejlesztési terveket és a piaci igényeket alakítjuk át a vásárlóink számára kézzelfogható termékekké. Ugyanakkor ez a pozíció nagymértékű együttműködést kíván, hiszen a kutatási és fejlesztési csapataink mellett fogsz dolgozni. Az általad megosztott tudás és javaslataid formálják majd a cég szempontjából kritikus gyártórendszereink kivitelezését, építését és hatékonyságát.
 
Ha nemzetközi tapasztalatra vágysz, számos lehetőség van arra, hogy a tengerentúli üzemeinkhez csatlakozz. Valójában ezt támogatjuk is. Ilyen módon cserélünk ismereteket a különböző munkakultúrák között, ami szerintünk a Te karrierednek és a Hiltinek is értékes előnyt biztosít.
 

Minden nap valami új

A Hiltinél végzett munka mindig dinamikus és sok felelősséggel jár már az első naptól fogva. Ez különösen igaz gyártóüzemeinkben, ahol figyelned kell majd a mindennapi munkafolyamatokra, ugyanakkor a jövőre is  - a Te jövődre és a  Hilti jövőjére is.
 
Gyártórészlegünknek sokféle emberre van szüksége, különböző háttérrel és tapasztalatokkal. Bármilyen meglátásod és ötleted van, támogatni fogjuk kezdeményezésed a megszokott módszereink javítása, és új technikák kifejlesztésének érdekében.

Különböző gyártási állásaink között megtalálható:

  • Termelés- és minőségirányítás - Ide tartozik a termékeink gyártásának és összeszerelésének legjobb és legköltséghatékonyabb módjának kidolgozása, valamint értékáramlásainak folyamatos fejlesztése. A cél az, hogy a mienk legyen a legversenyképesebb gyártósor a piacon.
 
  • Lean irányítás – Itt széleskörű áttekintést kaphatsz a teljes gyártó és összeszerelő folyamatról, ahogy globális - közvetlen és közvetett - termelési módszereinket igyekszünk még hatékonyabbá tenni.
  • Vegyészmérnök – Ez a pozíció Németországba vagy Kínába visz, ahol a vegyi anyag termelésünk fontos és izgalmas része a vegyi rögzítés és tűzgátlás üzletágunknak.
  • Gépészmérnök – Ebben a munkakörben mindenféle megvalósítható fémformáló technológiával fogsz dolgozni; ez egy olyan terület, ahol mindig kutatunk és fejlesztünk.
  • Gyártásszervezés – Ebben a túlnyomórészt IT területű pozícióban megvalósíthatod a kiber-fizikai „okos gyár” megoldásainkat, a 4,0. Ipar  - és a következő új technológiák számára

 
Rengeteg lehetőséged van képességeid fejlesztésére, és a gyártáson belüli mozgásra: szakosodhatsz bizonyos területekre, különböző csapatokat irányíthatsz és újrafogalmazhatod szerepedet.
 

“I especially like how open people are towards new employees and new topics, and also how they are really willing to improve and change things within the plant.”

Lisa, Lean Manager 

Nagymértékben proaktív kollégáink

Csatlakozz csapatunkhoz, és egy kiemelkedőenl együttműködő, sokféle kultúrából származó gyártómérnökökből álló közösségben találod magad. Egyetemi kapcsolataink előnyét is élvezni fogod, hiszen kutatási szinten egyetemekkel társulunk, hogy együtt végezzünk megvalósíthatósági tanulmányokat és technológiai projekteket. Általános célunk a Hilti üzemei közötti globális együttműködés elősegítése, hogy folyamatosan keressük a legjobb minőségű termékek gyártásának jobb, gyorsabb és hatékonyabb módjait.

 

Gyártó üzemeink az alábbi országokban találhatók: Ausztria, Magyarország, Kína, Mexikó, India, USA, Németország és Liechtenstein. Mi Bátorítani fogunk, hogy a helyszínek között kíváncsisággal, tanulásvággyal és információ-megosztásra való törekvéssel mozogj. Mutasd meg nekünk képességeidet, és mi lehetőségeket adunk egy globális karrier felépítésére egy gyártástechnológiában élenjáró vállalatnál.
 

Megvalósíthatod ötleteidet

Elvárásaink ugyan magasak, de sokféle képzést kínálunk. Megadjuk Neked az összes tudást és támogatást, hogy sikeres legyél a munkakörben. Fejlődésedet személyes képzésekkel, coachinggal segítjük, és figyelemmel kísérjük karriered.
 
Nagyon alapos fejlesztési folyamatunk van, a karrier és teljesítmények éves felülvizsgálatára a vállalatnál minden évben sor kerül. Így találjuk meg a különböző felelősségi körökben, kultúrákban és piaci kihívásokban dolgozó kollégák fejlesztési lehetőségeit. Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk a tudáskészletedet bővíteni, törekvéseidet táplálni, és karrierednek ajtókat nyitni.

 

Kiemelkedő teljesítmény nyújtó munkatársaink nagyon hamar vezető pozíciókba kerülnek a Hiltinél, a vezetői pozícióba kerülők 80%-át belső jelöltekből választjuk ki. Ez tanúsítja elkötelezettségünket, hogy mennyire értékeljük munkatársainkat.