Fedezz fel egy kivételes munkahelyet

Üdvözölünk a Hiltinél. Élvonalbeli eszközeink, technológiáink, szoftvereink és szolgáltatásaink jellemzik a globális építőipart, és a világ néhány legigényesebb technikai vívmányát is a magunkénak tudhatjuk. Elhivatott és kitűnően teljesítő munkatársakat keresünk csapatunkba, hogy továbbra is biztosítani tudjuk ügyfeleink számára ezeket az innovatív megoldásokat.

Kivételes munkakultúra a miénk, munkatársaink eltérő háttérrel rendelkeznek, azonban közös bennük a kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettség. Ez egy dinamikus és gyors munkatempót igénylő munkahely, ahol a siker a csapatmunkán múlik, mi pedig arra hívunk, hogy átlépd saját határadat. Nálunk egy olyan egyedülálló energiát tapasztalhatsz meg, amelyet sehol máshol.

Több mint 120 országban 27 000 embert foglalkoztatunk. Jelenlegi erős és kedvező pozíciónkból arra törekszünk, hogy megszilárdítsuk piacvezető helyünket a következő néhány évben. Ehhez olyan kiemelkedően teljesítő munkatársakat keresünk, akikben megvan az a kiválóság és elhivatottság, hogy előrevigyék a Hiltit. Lehet, hogy Te vagy az egyik?

Elhivatottság egy jobb jövő építése iránt

A Hilti 1941-ben jött létre, és egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát azzá, ami: egy megbízható globális vállalattá.

Célunk egy jobb jövő építése. Ennek értelmében segítünk ügyfeleinknek abban, hogy gyorsabban, biztonságosabban és bátrabban építkezzenek, miközben állandóan szem előtt tartjuk azt az örökséget, amit magunk után hagyunk. Büszkék akarunk lenni arra, hogy képesek vagyunk nyomot hagyni a világban.

Termékeink integritásának biztosításához saját gyártóüzemeket, illetve világszínvonalú kutató és fejlesztő központokat működtetünk szerte a világban. Központi irodánk a Liechtenstein Hercegségben, Schaanban található, ahol Martin Hilti megalapította a vállalatot 75 évvel ezelőtt.

Vezérigazgatónk köszöntő szavai

„Ha első látásra úgy tűnik, ebből az iparágból hiányzik a szikra, arra kérem önöket, próbáljanak jobban megismerni bennünket. Így nagyon gyorsan rájöhetnek arra, hogy a Hiltire sok mindent rá lehet mondani, csak azt nem, hogy hagyományos lenne. Tulajdonképpen egész szellemiségünk a másságról szól – úttörő termékeinktől kezdve innovatív értékesítői és marketinges módszereinken át addig a stílusig, ahogyan munkatársainkkal bánunk.

A kiválóságra való törekvésünk egy mélységesen odafigyelő kultúrával társul, ahol időt szánunk arra, hogy valóban meghallgassuk csapattagjainkat, illetve biztassuk őket a kihívások elfogadására és karrierjük folyamatos építésére.

 

Figyelembe véve, hogy a ma generációja új dolgokat vár el munkaadójától, minden alkalmat megragadunk arra, hogy izgalmas, progresszív és a fejlődést segítő munkahellyé váljunk.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos

Eszközök és technológiák az innováció élvonalában

Ha felkeresel egy nagyobb építkezést, nagy valószínűséggel találkozni fogsz a Hilti névvel.  Azonban nem csak csúcsminőségű elektromos kéziszerszámainkra gondolunk.

Számos szektorban elsődleges globális beszállítók vagyunk, erőteljes piacvezetői pozícióban. Változatos termékskálánkban megtalálhatók az életmentő tűzoltási és tűzvédelmi technológiák, melyeket a kórházakban használnak világszerte; a produktivitást elősegítő installációs rendszerek a tengeri platformokon; valamint azok a rögzítéstechnikai megoldások, amelyek az emberi életet és tulajdont védik földrengés esetén. Emellett mi fejlesztjük ki és biztosítjuk az összes szükséges szoftvert, szolgáltatást és utógondozási eljárást, melyek segítségével képesek vagyunk tartani egyedülálló színvonalunkat.

Mindez a problémamegoldásról szól, ami számos formában nyilvánul meg. Éppen ezért gyakran személyre szabott, minden igényt kielégítő megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, és ez az, ami hozzásegít ahhoz, hogy valódi újítók lehessünk.

Mindazt, amit létrehozunk, a Hilti dolgozta ki és tervezte meg. Így mindig tudatában lehetünk annak, hogy olyan termékekről van szó, melyekre büszkék lehetünk.

Bámulatos vállalásaink

Eszközeinket és megoldásainkat nap mint nap használják az építkezéseken világszerte. Minket választanak a világ leginnovatívabb projektjeihez – a nagysebességű vonatoktól kezdve a legmodernebb stadionokon át, az életmentő tűzoltó és tűzvédelmi technológiákig. Termékeink és innovációink minden kontinensen hozzásegítik az embereket a jobb életkörülmények eléréséhez. 

Olvass tovább, hogy többet megtudhass a projektekről, melyeken jelenleg dolgozunk. Reméljük, inspirációt nyersz és ezáltal Te is részese lehetsz sikereinknek.

Történetünk

Hosszú utat tettünk meg azóta, hogy Martin Hilti 1941-ben megalapította a vállalatot, és attól kezdve folyamatosan a fejlődésre törekszünk. Nézd át történetünket, hogy ízelítőt kaphass abból, mi mindent vagyunk képesek elérni.