Díjak

Díjak és elismerések

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az alkalmazottaink véleményét összegyűjtő pártatlan vállalati felmérésekben a Hiltit évről évre a világ legjobb munkahelyei közé sorolják.

Ugyanakkor számos ipari formatervezési díjat is kapunk, melyek elismerik termékeink társadalomgazdagító szerepét az innováció és humán hatás tekintetében.

AON Hewitt Legjobb Munkahely felmérés

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a Hilti Hungária Kft. 2017-ben újból elnyerte az AONHewitt „Legjobb Munkahely” díját.
Büszkék vagyunk arra, hogy ezt, a magyarországi viszonylatban tekintélyes elismerést immáron negyedik alkalommal kaphattuk meg.  A díj ugyanakkor felelősséggel is jár, s motivál bennünket, hogy munkatársainkkal közösen folytassuk a munkát és még jobb munkahellyé váljunk a jövőben.
Köszönet és hála kollégáinknak, akik hozzájárultak e kiváló eredmény eléréséhez.
 

Year
2017
Munkáltatói díjak

Az, hogy folyamatosan jelen vagyunk a világ legjobb munkáltatóinak listáin, mindent elmond arról, hogy mit jelent a Hiltinél dolgozni. Íme néhány nemzetközi és országos helyezés, a többit pedig megtalálja helyi weboldalainkon.

Kiváló munkahely díjak

A Great Place to Work® intézet egy globális kutatói, tanácsadói és képzési társaság, mely segít a vállalatoknak a bizalom magas fokán alapuló munkahelyi kultúra kialakításában és fenntartásában. Felismeri, hogy a személyes hozzájárulás és a megbecsülés jutalmazó ciklusai révén a vállalatok kiemelkedő üzleti teljesítményt képesek produkálni.

2015 – A Hilti a 22. helyen végzett a világ legjobb multinacionális munkahelyeinek listáján

2015 – A Hilti Europe a 12. helyen végzett Európa legjobb munkahelyeinek listáján​

VÁLLALAT HELYZÉS
Mars 20
Cadence 21
Hilti 22
EY 23
H&M 24
Year
2015
A Fortune magazin 100 Legjobb Munkahely listája

A Fortune magazin évente összefog a Great Place to Work® Intézettel, hogy közösen elvégezzék az alkalmazotti elégedettséget mérő legátfogóbb felmérést az amerikai nagyvállalati szférában. A névtelen kérdőív két részből áll: a Bizalmi Index az alkalmazottak munkahelyi elégedettségére, a vezetőség hitelességére és a bajtársiassági érzés mértékére kérdez rá; a Kulturális Audit pedig a toborzási gyakorlatokat, a képzési eljárásokat, a belső kommunikációt, a sokszínűségre való törekvést és a bérezést, illetve az előnyöket és az elismerési programokat vizsgálja.

2015 – A Hilti US a 89. helyen végzett a Fortune magazin által a 100 legjobb munkahelyről készített listán (The 100 Best Companies to Work For)

2015 – A Hilti US a 68. helyen végzett a Fortune magazin 100 legjobb munkahely az Y generáció számára (100 Best Places to Work for Millennials) elnevezésű listáján

VÁLLALAT HELYEZÉS

Wellstar Health System

87

The Cheesecake Factory 

88
Hilti 89
Adobe Systems 90
Capital One Financial Corporation 91
Year
2015
Website
A Sunday Times magazin 100 legjobb munkahely listája

Az angliai munkaadók krémjének éves értékelését nagy figyelem övezi az üzleti életben. Az értékelések teljes mértékben az alkalmazottak véleményén alapulnak: a személyzet névtelen kérdőíveket tölt ki, melyek a munkahelyi motiváció és elégedettség szintjére, illetve a felettesek hozzáállására és értékeire kérdeznek rá. Az adatgyűjtési módszertant az Egyesült Királyságban a személyzeti elhivatottságot vizsgáló legátfogóbb kutatásként ismerik el.

2016 – A Hilti UK a 26. helyen végzett a The Sunday Times magazin által készített 100 legjobb munkahely listán

VÁLLALAT HELYEZÉS
Bravissimo 24
PHD 25
Hilti 26
Penninsula Business Service 27
Cook 28
Year
2015
Terméktervezési díjak

Termékeinket az iparág legfontosabb formatervezési díjaival tüntették ki. Íme néhány a legutóbbi eredményeink közül.

iF terméktervezési díj (iF Product Design Award)

Ez az 1954-ben alapított díj minden évben több mint 2000 nevezést fogad a világ 37 országából. A zsűri tagjai elismert szakértők, a legjobb termékek pedig iF pecsétet kapnak a kiváló formatervezési minőségért. A Hilti 1957-ben nyerte el első iF terméktervezési díját a Schlagdübel Gerät elnevezésű eredeti rögzítéstechnikai alkatrészért, és termékeink azóta megszakítás nélkül a díjazottak között szerepelnek.

2015 – A Hilti 5 iF Product Design Award díjat nyert

2014 – A Hilti 8 iF Product Design Award díjat nyert

2013 – A Hilti 5 iF Product Design Award díjat nyert

Piros Pont díj (Red Dot Award)

Ez a díj a termékeket formatervezési innováció, funkcionalitás, ergonómia és érzelmi tartalom, illetve élettartam és ökológiai fenntarthatóság tekintetében értékeli. A 2015-ös versenyre 5000 terméket neveztek be 50 országból, a zsűri pedig 40 nemzetközileg elismert formatervezési szakértőből állt. A Hilti 2004 óta minden évben részesült Piros Pont díjban. 2010-ben abban a kivételes megtiszteltetésben volt részünk, hogy megnyertük a Red Dot Design Team of the Year (Az év Piros Pont formatervezői csapata) díjat, melyet minden vállalatnak csak egyszer ítélnek oda.

2015 – A Hilti 6 Red Dot Award díjat nyert

2014 – A Hilti 5 Red Dot Award díjat nyert

2013 – A Hilti 6 Red Dot Award díjat nyert

2010 – A Hilti elnyerte a Red Dot Design Team of the Year (Az év Piros Pont formatervezői csapata) díjat