Munka a Hiltinél

A Hiltihez csatlakozók sajátos gondolkodásmóddal rendelkeznek. Elhivatottak és keményen dolgoznak, arra törekedve, hogy a legjobbat nyújtsák ügyfeleinknek. Viszonzásképpen pedig egy hihetetlenül változatos és dinamikus karriert tudhatnak magukénak. Számos munkatársunk már 20 vagy 30 éve velünk dolgozik – mi bizonyíthatná ennél jobban azt, hogy mennyire értékeljük és jutalmazzuk hozzájárulásukat.

 

Hogy mi teszi a Hiltit ennyire kivételes munkahellyé? A kiváló teljesítmény kultúrája. A személyes teljesítmény, a csapatmunka és a támogatás ötvözete. Mi a kihívások során is segítünk, és úgy kockáztatunk, hogy közben bízunk munkatársainkban és felhatalmazzuk őket.

Mutasd meg, mire vagy képes, mi pedig a mozgás szabadságával ruházunk fel az üzleten belül – dolgozhatsz különféle munkakörökben és betekintést nyerhetsz a legkülönfélébb pozíciókba. Ez nagyszerű módja annak, hogy megtaláld azt, amiben leginkább kiteljesedhetsz, és befuthasd azt a karriert, amelyet megálmodtál magadnak.

Merj más lenni

Üzleti sikerünk nyitja a kiválóság. Innovációink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy gyorsabban, biztonságosabban és bátrabban építkezhessenek.

Mi szembeszállunk a konvenciókkal. Tőled is azt várjuk el, hogy ne fogadd el a dolgokat úgy, ahogy vannak, hanem állj elő új ötletekkel, és kockáztass. Éppen ezért rendszeresen találkozhatsz majd a felsővezetéssel, akik meghallgatják elképzeléseidet.

 

A mi munkahelyünk a kivételes személyeket szólítja meg. Itt valódi szenvedélyre és energiára lesz szükséged, hogy folyamatosan jobbá tegyed a dolgokat. Elkötelezettségre van szükség ahhoz, hogy mindig befejezd a munkát. Magabiztosságra, hogy a nagy célokért folytatott küzdelem során merj kockáztatni.

Mindezeket a lépéseket azonban nem egyedül kell megtenned, hiszen kiváló munkatársaid lesznek – különféle hátterű emberekkel fogsz dolgozni, akik nap mint nap arra törekednek, hogy valami többet, jobbat nyújtsanak ügyfeleink számára.

Azonnal jutalmazzuk az eredményeket

Nekünk is érdekünk a siker elérése, akárcsak neked. Éppen ezért fontosnak tartjuk a képzéseket, és igen nagy gondot fordítunk arra, hogy karrieredben előrelépj. Rendszeres személyes coaching alkalmakra kerül majd sor, ami időigényes ugyan, de véleményünk szerint elengedhetetlenül fontos. Ezek révén értékeljük eredményeid és támogatást nyújtunk teljesítményed növeléséhez – a mi érdekünkben, ügyfeleink érdekében és saját ambíciód megvalósítása érdekében.

Nyűgözz le minket szakértelmeddel, és amint készen állsz, vezetői lehetőségeket kínálunk fel számodra. Rengeteget elmond rólunk az a tény, hogy a vezetői pozíciók 80%-át belső jelöltek töltik be.

 

Ugyanakkor nagyon mélyreható alkalmazotti értékelési eljárást végzünk, eltérően bármelyik más vállalattól, amelyről tudomásunk van. A vállalat összes munkatársát évente értékeljük egy olyan módszer segítségével, amely során a karriert és a teljesítményt megfeleltetjük egymásnak. Ez azt jelenti, hogy a tehetséget összeegyeztetjük a lehetőségekkel – embereinket vagy jelenlegi beosztásukban fejlesztjük tovább, vagy pedig olyan kihívásokkal szembesítjük, melyek során új módszerekkel vagy új pozíciókban dolgozhatnak. Így megtalálhatjuk mindenki számára a megfelelő helyet, és csapatainkat személyesen és szakmailag egyaránt támogathatjuk.

Nincs még egy olyan globális vállalat, ahol például az értékesítési osztályról átkerülhetsz a HR csapatba, vagy egy németországi mérnöki állásból Dubajba, a pénzügyi osztályra. A Hilitnél azonban ezt is megteheted. Bármilyen karriert is képzelsz el magadnak, elhivatottsággal és az eredmények felmutatásával válthatod valóra azt.

A siker és támogatás, a jókedv és jutalmazás szellemisége

Nagy teljesítményeknek teret adó munkahelyünk egyben a pozitív gondolatok és a támogató légkör színhelye is. Ahogyan vállalatunk alapítója fogalmazott:

„Saját feladatomnak tekintem egy olyan vállalati légkör kialakítását, amelyben minden egyes személy kifejleszti magában a siker és elköteleződés vágyát, ugyanakkor jól is érzi magát a munkahelyén. Véleményem szerint ez a vezetőség legfontosabb feladata és a vállalkozó etikai felelőssége.”

Martin Hilti, alapító

Hiszünk abban, hogy a vállalat fejlődése és a személyes fejlődés kéz a kézben járnak; egyik segíti a másikat. Éppen ezért munkatársainkat hatalmas felelősséggel ruházzuk fel, így kifejlődik bennük a vállalkozói szellem, gyakorolják a józan ítéletalkotást, számolnak a felelősségre vonhatósággal, és megvan a szabadságuk a döntések meghozatalában. Érzik, hogy értékelik őket, bíznak bennük, szabadon cselekedhetnek, így kihozzák magukból a maximumot, miközben tudják, hogy számíthatnak a támogatásunkra a sikerhez vezető úton.

Önkéntesség és társadalmi felelősségvállalás

A világ bármely részén, ahol tevékenységet folytatunk, partnerként tekintünk magunkra. A szebb jövő építése szellemiségének megfelelően arra törekszünk, hogy a helyi élet- és munkakörülmények tekintetében figyelemre méltó és fenntartható fejlődést biztosítsunk azáltal, hogy segítünk az embereknek abban, hogy magukon segíthessenek.

Ez a gondolkodásmód vállalatunk alapítója, Martin Hilti személyes elhivatottságában gyökerezik. Számára a társadalmi felelősségvállalás nem egy feladat vagy kötelesség, hanem a világ legtermészetesebb dolga.