Miért fontos ez számunkra?

A Hiltinél a Diverzitás és Befogadó környezet mind ma, mind pedig a jövőben kulcsfontosságú szerepet fog játszani vállalatunk életében. Büszkék vagyunk mind a vállalati kultúránkra, mind pedig a csapatunkra. A Hilti a legjobb munkahely rangsorban előkelő helyen szerepel a világ minden táján, egy olyan díjnyertes kultúra létrehozásának köszönhetően, melyben minden csapattag fejlődhet és meg van becsülve.

A gyorsan változó világ a globális határokat szinte eltörölte. A legnagyobb piaci növekedési lehetőség azokban az országokban van, ahol a Hilti kevésbé ismert. Termékeink és a szolgáltatásaink egyre változatosabbá és összetettebbé válnak, erősítve az, hogy megkülönböztessük magunkat versenytársainktól. Ennek eredményeképpen a Hilti valóban egy nemzetközi, sokoldalú vállalattá vált.
 

 

Ügyfeleink igényeit figyelembe vesszük, rugalmasnak és innovatívnak kell maradnunk. Ezért eltérő készségekkel, képességgel, munkatapaztalattal rendelkező tehetséges kollégákkal dolgozunk együtt. A Diverzitásra és Befogadó környezetre összpontosítva, a Hilti még jobb munkahellyé válhat.

Olyan innovatív munkakörnyezetet teremtünk, ahol mindenki fejlesztheti önmagát és kiteljesedhet. Ez segíti a jól képzett, tehetséges emberek vállalatunkhoz vonzását világszerte.

"Sokszínű és befogadó munkatársakkal dolgozunk együtt. Más szavakkal: eltérő gondolatokra, szakértelemre és adottságokra van szükség ahhoz, hogy még sikeresebbek legyünk.

Ezért a Diverzitás és a Befogadó környezet kulcsfontosságú a jelenlegi és a jövőbeli üzleti tevékenységünk szempontjából, s vezetőinktől elvárjuk, hogy példával járjanak elő. Olyan erősen hiszünk a Diverzitás és a Befogadó környezet fontosságában és lehetőségében, hogy ezen elvet a 2020-as stratégiánk szerves részévé tettük."

Marco Meyrat
Az igazgatótanács tagja

A D&I a vállalti stratégiánk része

A Diverzitás és a Befogadó (D&I) környezet szerves része vállalatunk Champion 2020-as stratégiájának. Egy kiváló teljesítményt nyújtó, motivált globális csapat létrehozására törekszünk.

Kiváló munkáltatók akarunk lenni azzal, hogy

 
  • világszerte kiemelkedő, hosszú távú karrier lehetőségeket ajánlunk
  • befektetünk csapattagjaink személyes és szakmai fejlődésébe
  • versenyképes jutalmakat biztosítunk kiemelkedő teljesítmény alapján

A kiválóan teljesítő globális csapat kulcsa a lehetőségekkel rendelkező, sokszínű és befogadó munkaerő.
 

Munkatársaink nagyra becsülik a D&I szerepét

"Úgy gondolom, hogy a Hilti multikulturális vállalat, mert a világ minden tájáról vannak itt emberek. Hallgathatom az embereket különböző nyelveken, és ez nagyszerű, mert megoszthatjuk élményeinket és tapasztalatainkat."

Francesca - HR specialista - Észak Európa

Domokos Csilla - Mérnök-tanácsadó

"Az első munkanap mindig kettős érzéseket vált ki az emberből: izgatott, de azért kicsit ideges is. A Hiltinél sem volt ez másképp, azonban a barátságos fogadtatás, a mosolygós arcok, a kedves szavak pillanatok alatt feloldották a bennem rejlő feszültséget. Egy jól összeszokott csapatba csöppentem, ennek ellenére egy percig sem éreztem azt, hogy kívülálló lennék. Végtelen türelemmel támogattak az elejétől fogva és készségesen válaszoltak minden kérdésemre, és így van ez a mai napig.

Ami nagyon tetszik, hogy a Hiltinél a vállalat stratégiája nyílt, így minden dolgozó tudja, hogy hogyan illeszkedik munkája a nagy képbe. Emellett lehetőségünk van nem csak közvetlen kollégáinkkal, de csapatvezetőinkkel, sőt akár az ügyvezető igazgatóval is megosztani gondolatainkat, ötleteinket. Kivétel nélkül mindenki nyitott az észrevételekre és mindenki örömmel ad visszajelzést, sőt támogatják ezt a fajta magatartást, ami egyedülálló.

Ha a cégben, vagy csak a csapatomban körülnézek, akkor különböző korú, nemű, illetve különböző hátterű, végzettségű embereket látok. Ami abból a szempontból zseniális, hogy különböző tapasztalatokkal és módszerekkel tudunk hozzájárulni a cég sikereihez, miközben egymástól tanulhatunk. Így mindenki nyer.

A Hilti segít kihozni a legjobbat Önmagunkból. Kihívások elé állít, így folyamatosan tanulhatunk és fejlődhetünk, hogy végül azt a karrierutat járjuk be, melyet kitűztünk célul, miközben gondoskodik arról, hogy a megfelelő irányba haladjunk.

Büszke vagyok, hogy a Hilti csapat tagja vagyok és izgatottan várom, hogy mit tartogat a jövő számunkra."

Andreas - A vállalati kutatás és technológia vezetője

"Szeretek a fiatalokkal dolgozni és megmutatni nekik, hogy hogyan kell fejlődni egy ipari környezetben.

Vállalatunk kreativitása a csapattagoktól származik, ezért igyekszünk különleges profillal rendelkező embereket alkalmazni. Olyan embereket, akik érdeklődőek, akik szeretnének felfedezni és hozzájárulni a vállalat épitéséhez. "

 

Mit csinálunk

Fedezd fel, hogy mit csinálunk vállalatként, hogy a Diverzitást és Befogadó környezetet a mindennapi életünk részévé tegyük.